CUNI Adult complete.

Pris fra
42,95
( 34,36 )

Dette ekstrudat er nøje afstemt efter kaninens behov, og sikrer en sund og velafbalanceret ernæring, idet kaninen ikke har mulighed for at være kræsen og sortere i foderet. Foderet er tilpasset kaninens ernæringsfysiologiske behov, og indeholder derfor meget lidt stivelse og ingen kornkerner. Den specielle forarbejdning til ekstrudat gør bidderne letfordøjelige og velsmagende. De lange fibre sikrer en sund fordøjelse og hjælper med at holde tænderne nede. Udover krydderurter, gulerødder og forskellige slags græs, indeholder Cuni Adult Complete lækkert timothy-hø.

Model/varenr.: 541034061521
Vægt: 0,5
500 gram. 1,75 kg. 8 kg.
Lager: På lager

Cuni Complete giver din kanin følgende fordele:

Dental Care
Lange, umalede fibre med et højt silikatindhold udløser længerevarende tyggeaktivitet, og hjælper dermed med at holde tænderne nede.

Fresh Vegetables
Takket være ekstrusionsforarbejdelsen er det muligt at tilfølje friske grøntsager til bidderne. Grøntsagerne gør foderet mere velsmagende, samtidig med at kaninen får rigeligt med vigtige vitaminer.

Long Fibres
Kaniner er planteædere fra naturens hånd, og deres ernæring skal indeholde rigeligt med ballaststoffer og kun lidt stivelse. Cuni Complete består derfor af 20 % råfibre. Takket være den særlige forarbejdningsproces er det muligt at fremstille ekstrudater af lange, uvalsede fibre, som er rige på silikat. Disse lange fibre understøtter tarmfunktionen, og hjælper med at holde tænderne nede.

Low Calorie
Den ideelle basis for en letfordøjelig og velafbalanceret kaninernæring er et lavt energi-og stivelsesindhold kombineret med rigelige mængder lange fibre. På den måde kan din kanin holde sin idealvægt.

Florastimul
Foderet er tilsat præbiotika - nærmere bestemt fructo-oligosachariden (FOS) og mannan-oligosachariden (MOS), som understøtter små gnaveres tarmflora, og dermed fremmer en optimal fordøjelse.

Vitamin Plus
Ekstrudaterne indeholder adskillige essentielle vitaminer:
A-vitamin: vigtig for dannelsen af nye hudceller, synet, forplantningsevnen og stofskiftet.
D3-Vitamin: vigtig for kalcium-fosforoptaget og knoglestofskiftet.
E-vitamin og C-vitamin: leverer vigtige antioxidanter, som beskytter kroppens celler mod frie radikaler, og dermed understøtter organismens naturlige modstandskraft.

Pro Immunity
Tilsætningen af naturlige plantepigmenter og de stærke antioxidanter lutein og β-karotin understøtter immunsystemet.

Optimal Coat
Tilsætningen af essentielle omega-3- (fra hørfrø) og omega-6-fedtsyrer (fra særlige planteolier) giver sund hud og skinnende pels.

Anti Hairball
Takket være anvendelsen af naturlige fibre nedsættes risikoen for hårbolde i mave-tarmkanalen.

Odour Control
Ekstrakter fra yuccaplanten binder ammoniak og andre komponenter, som får afføringen til at lugte. På den måde reduceres lugtgenerne betragteligt.

Som passende snack eller belønning anbefaler vi disse lækre knasepuder Crock complete.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: