CUNI Adult complete

Pris fra
44,95

Cuni Complete er et komplet og smagsfuldt foder og bliver lavet af 100% let fordøjelige ekstruerede stykker. Den indeholder friske grøntsager, florastimul, vitaminer og lange fibre . Den har få kalorier og har en god indflydelse på immunforsvaret, derudover er foderet vellugtende og holder pelsen sund.

Model/varenr.: 541034061521
Lager:

Tandpleje

Tandproblemer ofte findes i (dværg) kaniner. Dette er normalt en direkte følge af uegnet fodring, som bidrager tilstrækkeligt til den nødvendige naturlige nedslidning og fortsatte vækst af tænderne. 

Ved at inkorporere specifikke umalet lange fibre med en høj silikat andel i CUNI ADULT COMPLETE pillerne, sikres en maksimal tygge aktivitet, og den nødvendige nedslibning af tænderne og en sund mund er dermed sikret.

Friske Grøntsager
Ekstruderingsprocessen tillader friske grøntsager i pillerne. Tilsætningen af mindst 10% friske grøntsager sikrer en lækker smag.
Kombineret med fibrene og teksturen i CUNI ADULT COMPLETE, sikres et foder til (dværg) kaniner med en høj grad af indtagelseslyst.

Lange Fibre
(Dværg) Kaniner er af natur planteædere, der har brug for en kost med et tilstrækkeligt højt fiberindhold og et lavt indhold af stivelse. CUNI ADULT COMPLETE indeholder 20% træstof.
Den nye, unikke, fremstillingsprocess sikrer, at de pillerne indeholder umalet, lange, silikat-rige fibre, sådan som dem, der findes i naturligt foder. Disse lange fibre understøtter og forbedrer tarm funktionen og mindsker sygdomme langt bedre end de knuste fibre i traditionel foder.

Lavt kalorieindhold
Kombinationen af et lavt indhold af energi, et lavt indhold af stivelse og et højt indhold af lange fibre i pillerne, sikrer en let fordøjelig og afbalanceret kost.
På den måde vil din (dværg) kanin fortsætte med at holde sin idealvægt.

Florastimul
Den unikke tilsætning af præbiotika, fructo-oligosaccharider (FOS) og Mannan-oligosaccharider (MOS), har en sund indflydelse på tarmens mikroflora.
På denne måde er en optimal intestinal balance og korrekt tarmfunktion sikret.

Vitamin Plus
Tilsætning af vigtige vitaminer til CUNI ADULT COMPLETE fuldfoder understøtter sundheden.
Vitamin A er vigtigt for fornyelsen af hudceller, synet, reproduktion og stofskifte.
D3-vitamin stimulerer indtaget af calcium / fosfor og dermed understøttes knoglerne.
E og C-vitamin er vigtige antioxidanter, som beskytter kroppen mod frie radikaler. Begge vitaminer også øge organismens naturlige modstand.
Fuldfoderet er blevet beriget med stabiliseret vitamin C. I modsætning til den krystalliske form, stabiliseret C-vitamin er langt mindre tilbøjelig til oxidation og biologisk nedbrydning og forbliver derfor meget længere aktivt.

Pro immunitet
Tilsætningen af naturlige vegetabilske pigmenter, lutein og β-caroten, har en positiv indvirkning på den generelle modstand og tilstand hos kaniner.
På den ene side, er disse carotenoider kendt som kraftige biologiske antioxidanter. På den anden side forbedrer de organismens naturlige resistens ved at stimulere udviklingen af antistoffer mod sygdomme.

Optimal Pelspleje
Tilsætningen af essentielle Omega 3 - & 6 fedtsyrer sikrer en sund hud og en blank pels.
Omega 6 fedtsyrer er tilvejebragt via specifikke vegetabilske olier. En ekstra tilsætning af hørfrø i CUNI ADULT COMPLETE produktet giver de nødvendige omega 3 fedtsyrer. På denne måde et optimalt forhold mellem omega 3 / omega 6 fedtsyrer opnås.

Anti Hårbold reducering
Takket være anvendelsen af specifikke naturlige fibre, er risikoen for hårboller i maven og tarmsystemet reduceret.

Lugt Kontrol
Alle CUNI ADULT COMPLETE produkter indeholder yucca ekstrakter. Disse binder ammonium og andre komponenter, der er ansvarlige for dårlige lugte. På denne måde er disse ubehagelige lugte stærkt reduceret.

Analytiske bestanddele:

 • Råprotein 15%
 • Råfedt 3,0%
 • Råaske 8,0%
 • Råfibre 20%
 • Kalcium 0,9%
 • Fosfor 0,6%
 • Vitamin A 10.000 IE/kg
 • Vitamin D3 1.500 IE/kg
 • Vitamin E 30 mg/kg
 • Vitamin C 100 mg/kg
 • Kobber- kobber 2 (sulfat) 10 mg/kg

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: